Texas Rabatkode ⇒ 5%, 10%, 15%, 20%, 30% Rabat

5%, 10%, 15%, 20%, 25%, 30% rabat hos Texas

https://www.partner-ads.com/dk/klikbanner.php?partnerid=22283&bannerid=8988&htmlurl=https://www.texas.dk/tilbud/

Desværre har vi ingen rabatkoder fra Texas denne måned. Du kan dog derimod finde flere kampagner og rabatter hos Texas. Du finder disse kampagner og rabatter på den nye fane som åbnes når du klikker.

Texas er en virksomhed du måske har stødt på, hvis du skal bruge en havefræser eller en fejemaskine, ellers har du måske set en af Texas fine havetraktorer. Den danske virksomhed Texas er grnudlagt i 1960 af Andreas Petersen og har igennem de sidste mere end 50 år leveret især havefræsere og fejemaskiner til professionelle. Igennem årene er der kommet flere havemaskiner til og i dag er Texas også for privates haver.

Texas leverer især maskiner og andre løsninger indenfor have, job, park og fritid. Mange professionelle have- og parkfirmaer har nok brugt en Texas maskine igennem årene. Detkunne have været de kendte havefræsere, men også brændekløvere, hækkeklippere, off-roadere, plænetraktor, plæneklipper og trimmere. Texas har et meget stort udvalg i dag af havemaskiner i absolut topklasse, hvad enten du skal have noget der kan gå på arbejde hver dag eller en havetraktor du kan hygge dig med i weekenden.

Kundeservice får du hos salg- og kundeservice afdelingen i Odense, der sidder klar til at hjælpe dig med at finde lige det produkt der passer til dine behov. Medarbejderne har stor erfaring og ægte engagement i branchen og giver dig den hjælp du har brug for. Du kan komme i kontakt på email ugen rundt eller på telefon 9 til 15 alle hverdage.

Denne hjemmesiden er lagd med N.nu, skaff deg din egen hjemmeside.    (Click here to renew the premium)(info & kontakt)