Stigefabrikken Rabatkode ⇒ 10% 15% 20% 25%

5%, 10%, 15%, 20%, 25%, 30% rabat hos Stigefabrikken

https://www.partner-ads.com/dk/klikbanner.php?partnerid=22283&bannerid=26503

Der findes desværre ingen rabatkoder fra Stigefabrikken denne måned. Besøg Stigefabrikkens startside for at finde andre rabatter og kampagner. Tilmeld dig Stigefabrikkens nyhedsbrev og får de gode rabatter og tilbud direkte i din indbakke.

Stigefabrikken

Har du behov for at udføre arbejde i højden, så er en stige eller et stillads et vigtigt arbejdsredskab. Det kan også være, at du bruge en loftstrappe til dit hjem? Eller måske et gelænder til din terrasse? Uanset om det er en stige, et gelænder eller en trappe du skal bruge, så bør du tage et kig på stigefabrikken.dk. Hos stigefabrikken.dk kan du nemlig finde alt indenfor stiger, trapper, stilladser og arbejdsplatforme i alle afskygninger.

Du finder alle typer af stiger på stigefabrikken.dk

Foldestiger, wienerstiger og tagestiger, det er blot nogle af de stiger du finder på stigefabrikken.dk Webshoppen stigefabrikken har nemlig Danmarks største udvalg af stiger, trapper og stilladser. Stigefabrikken har adresse i Slagelse og her har du også mulighed for at besøge stigefabrikkens showroom. Stigefabrikken blev etableret i 2012 og de sælger både stiger til gør-det selv folket og til virksomheder.

Hurtig levering og kundeservice i top

Stigefabrikken har stort fokus på at yde god kundeservice. Hvis du har spørgsmål til produkterne hos, kan du altid kontakte kundeservice på mail, telefon eller chat. På stigefabrikken.dk kan du også klikke ind på ”Råd og vejledning” og finde information om brug af stiger. Når du har købt din stige, leveres den med hurtigt og har du handlet for mere end 600 kroner får du leveret stigen fragtfrit.

Denne hjemmesiden er lagd med N.nu, skaff deg din egen hjemmeside.    (Click here to renew the premium)(info & kontakt)