Sneakersnstuff Rabatkode ⇒ 5%, 10%, 15%, 20%, 30% Rabat

5%, 10%, 15%, 20%, 25%, 30% rabat hos Sneakersnstuff

http://www.anrdoezrs.net/links/8765531/type/dlg/https://www.sneakersnstuff.com/en/56/sale

Desværre har vi ingen rabatkoder fra Sneakersnstuff denne måned. Du kan dog derimod finde flere kampagner og rabatter hos Sneakersnstuff. Du finder disse kampagner og rabatter på den nye fane som åbnes når du klikker.

Sneakerstuff er en svensk webshop, der især sælger limited edition sneakers og colabs. Butikken blev åbnet første gang i 1999 af vennerne Erik Fagerlind og Peter Jansson, som begge havde masser af erfaring indenfor sport- og sneakerbranchen. De var begge bidt af at samle sneaks og syntes at der manglede et alternativ til de store retail butikker i Stockholm. Efter en tur til New York for at finde inspiration og varer, blev det til butikken Sneakerstuff. Siden er webshoppen kommet til, som sælger til Sverige og nu også Danmark.

Sneakerstuff er kendt for at have modeller som er svære at finde andre steder, samt altid at have et udvalg af de elskede klassiske modeller som Converse Chuck Taylor, Adidas Stan Smith, Puma Suedes, New Balance, Air Force og mange flere. I 2009 vandt Sneakerstuff ved Modegalan, Sveriges svar på modeugen i Danmark.

Igennem årene har Sneakerstuff været med til at designe sneakers i colab for brands som Adidas, Converse, New Balance, Puma, Asics, Rebook og flere andre. Du kan følge med i hvad der på vej på nyhedsbrevet og få inspiration til dit næste køb.

Der er kundeservice på telefon alle hverdage fra kl. 10 til 17 og email alle ugens dage.

Denne hjemmesiden er lagd med N.nu, skaff deg din egen hjemmeside.    (Click here to renew the premium)(info & kontakt)