SACKit Rabatkode ⇒ 10% 15% 20% 25%

5%, 10%, 15%, 20%, 25%, 30% rabat hos SACKit

https://www.partner-ads.com/dk/klikbanner.php?partnerid=22283&bannerid=22409

Der findes desværre ingen rabatkoder fra SACKit denne måned. Besøg SACKits startside for at finde andre rabatter og kampagner. Tilmeld dig SACKits nyhedsbrev og får de gode rabatter og tilbud direkte i din indbakke.

SACKit

Er du glad for lækkert dansk design, der samtidig er funktionelt? Så er det måske en sækkestol, en loungestol eller et bord fra danske SACKit, som skal pryde dit hjem. Møblerne er kendetegnet ved at være elegante og lækre at kigge på samtidig med, at de også er behagelige at bruge. Loungestolen er for eksempel fremstillet i smukt egetræ og med læder. En smuk og enkel stol som holder i mange år og som passer perfekt end i det moderne hjem. De smukke designersækkestole er nogle af de mest kendte produkter fra SACKit. Sækkestolene har et eksklusivt udtryk og de fås både i stof eller lækker kvalitetslæder. Men sækkestolene er dog blot nogle af de mange smukke møbler, som du finder på SACKits webbutik.

SACKit er dog mere end møbler, det er eksempelvis også trådløse højtalere og trådløse høretelefoner i flot design og med fantastisk lyd. Eller hvad med en hundeseng til din bedste ven? Gå på opdagelse i SACKit’s univers på sackit.dk. Når du handler hos SACKit får du desuden fri fragt på alle ordre.

Bagom SACKit

SACKit er en dansk virksomhed der blev grundlagt i 2012 og som har hovedsæde i Aalborg. I Aalborg har SACKit også et showroom, hvor du kan se alle de fede produkter. Selvom SACKit er en dansk virksomhed kan du i dag købe produkterne fra virksomheden i 21 lande over hele verden.

Denne hjemmesiden er lagd med N.nu, skaff deg din egen hjemmeside.    (Click here to renew the premium)(info & kontakt)