Refurb Rabatkode ⇒ 5%, 10%, 15%, 20%, 30% Rabat

5%, 10%, 15%, 20%, 25%, 30% rabat hos Refurb

https://online.adservicemedia.dk/cgi-bin/click.pl?pid=18852&cid=4003

Der findes desværre ingen rabatkoder fra Refurb denne måned. Besøg Refurbs startside for at finde andre rabatter og kampagner. Tilmeld dig Refurbs nyhedsbrev og får de gode rabatter og tilbud direkte i din indbakke.

Skal du bruge en ny computer, men har ikke råd til at købe en ny? Du kan jo altid købe en brugt computer, men så har du ingen garanti. En anden muligheden er at købe den brugt, men med opgraderet ram og harddisk. Det hedder ”refurbishing” og det er det du kan få hos Refurb.dk. Her får du brugte computere, tablets og mobiltelefoner, der har fået opgraderet indmaden, så de næsten er så stærke som nye. Du sparer en masse penge og får en laptop med garanti i et år.

Der kan være flere grunde til at du ikke vil købe en ny computer. En god årsag er prisen, for den er kun gået op de sidste par år, desværre uden at kvaliteten er fulgt med. Der er nemlig pres på især ram og grafikkort og det betyder at priserne er høje nu. For høje mener mange. Når du køber en ældre model, giver du godt nok køb på lidt af design og fornemmelse, men du får ofte langt mere for pengene end ved en ny til samme pris.

Refurb har 1 års garanti på køb af computere, tablets og telefoner. Der er kundeservice fra 9 til17 på telefon og der svares email ugen rundt.