Primo Tours Rabatkode ⇒ 10% 15% 20% 25%

5%, 10%, 15%, 20%, 25%, 30% rabat hos Primo Tours

https://online.adservicemedia.dk/cgi-bin/click.pl?bid=1435876&media_id=64845

Der findes desværre ingen rabatkoder fra Primo Tours denne måned. Besøg Primo Tourss startside for at finde andre rabatter og kampagner. Tilmeld dig Primo Tourss nyhedsbrev og får de gode rabatter og tilbud direkte i din indbakke.

Primo Tours

Den danske sommer er ikke altid lige spændende ofte byder sommermånederne på regn og rusk. Er du vild med sol og strand og drømmer du en sommer hvor du kan slappe af på solsengen med en kølig drink i hånden, er det er det ofte nødvendigt at holde på ferie på de sydlige breddegrader.

Sommer, sol og ferie med Primo Tours

Vil du gerne nyde en varm og solrig sommer på en idyllisk græsk ø, en lækker spansk strand med kølige drinks, eller en pulserende tyrkisk ferieby med masser af kulturelle indtryk – så klik ind på primortours.dk. Grækenland, Tyrkiet og Spanien er nemlig nogle af de skønne charterrejsemål, som Primo Tours har på programmet. Primo Tours er et charterrejseselskab, der blev stiftet tilbage i 2009 og siden da har selskabet været meget populært, både for den gode service og de mange lækre rejsetilbud.

Primo Tours er dog mere end charterrejser, rejseselskabet tilbyder nemlig også storbyferier og rejser til mere eksotiske rejsemål som eksempelvis Vietnam, Maldiverne og Miami. Her rejser du på egen hånd og uden en rejseleder. Du kan klikke ind på Primo Tours og læse meget mere om alle de spændende rejsemål og rejsekoncepter, som Primo Tours har. God rejse!

Denne hjemmesiden er lagd med N.nu, skaff deg din egen hjemmeside.    (Click here to renew the premium)(info & kontakt)