Phonetrade.dk Rabatkode ⇒ 10% 15% 20% 25%

5%, 10%, 15%, 20%, 25%, 30% rabat hos Phonetrade.dk

https://www.partner-ads.com/dk/klikbanner.php?partnerid=22283&bannerid=60489

Der findes desværre ingen rabatkoder fra Phonetrade.dk denne måned. Besøg Phonetrade.dks startside for at finde andre rabatter og kampagner. Tilmeld dig Phonetrade.dks nyhedsbrev og får de gode rabatter og tilbud direkte i din indbakke.

Phonetrade.dk

Phonetrade er en webshop med et fantastisk koncept. Hos denne webbutik kan du nemlig købe brugte istandsatte Iphones. Det betyder, at du kan få dig en Iphone til en rigtig god pris og samtidig er du med til at passe på vores miljø, da der her er tale om, at telefonerne genanvendes. Du køber med andre ord smartphone på en bæredygtig måde når du handler hos Phonetrade.

Du kan trygt købe din telefon hos Phonetrade, og du får selvfølgelig 2 års reklamationsret på dit køb. Du kan selvfølgelig også sælge din gamle Iphone til Phonetrade, så en anden kunde kan få glæde af den. Telefonerne er opdelt i forskellige kategorier: ”brugt”, ”rigtig god” og ”som ny”, lige meget hvilken kategori du vælger en telefon fra, er den selvfølgelig fuldt funktionel og klar til at tage i brug.

Phonetrade er mere end en webshop

Phonetrade er dog ikke kun en webshop, det er også fysiske butikker. Faktisk finder du hele 8 butikker i hele landet. Hvis du gerne vil se telefonen inden du handler, har du derfor altid mulighed for at gå ind i en phonetrade butik. For at sikre dig den bedste pris på din telefon tilbyder Phonetrade i øvrigt også prismatch på deres telefoner.

Denne hjemmesiden er lagd med N.nu, skaff deg din egen hjemmeside.    (Click here to renew the premium)(info & kontakt)