Noyer Rabatkode ⇒ 5%, 10%, 15%, 20%, 30% Rabat

5%, 10%, 15%, 20%, 25%, 30% rabat hos Noyer

https://www.partner-ads.com/dk/klikbanner.php?partnerid=22283&bannerid=45592

Der findes desværre ingen rabatkoder fra Noyer denne måned. Besøg Noyers startside for at finde andre rabatter og kampagner. Tilmeld dig Noyers nyhedsbrev og får de gode rabatter og tilbud direkte i din indbakke.

Noyer er en dansk møbel- og design virksomhed, som laver smukke, tidsløse kvalitets møbler i importeret amerikansk valnøddetræ. Al produktion og udvikling sker på værkstedet i København. Noyer har et stort udvalg med et katalog der strækker sig fra store konferenceborde til små skærebræt.

Produkter i valnøddetræ

Centralt for Noyer er at valnøddetræet er i fokus. Det har derfor også lagt navn til virksomheden. Noyer er nemlig fransk for valnød. Der er en grund til at Noyer har valgt træsorten. Valnød er meget spændende at bruge som materiale, den er meget smuk og så er den meget holdbar i formen.

Noyer har produkter, der er kendt for de skarpe, men samtidig bløde vinkler. Et look der er skabt ved at strække linjerne til de sidder helt perfekt. Der er fokus på en forståelse for hvor vigtigt det er med funktionalitet i design. Resultatet af Noyers anstrengelser er et design der er let at bruge og smukt at se på.

Den håndlavede produktion er med til at give et særpræg og unikt look til hvert enkelt produkt, men den røde linje er samtidig til stede i alt hvad der bliver lavet på værkstedet. Det gør at Noyer kan levere stabil kvalitet og design.

Funktionelt, smukt og holdbart

Noyer laver produkter der skal kunne bruges, ikke bare se pæne ud. Der skal være et lige forhold mellem æstetik og funktionalitet i alt der laves.

Holdbarhed er helt afgørende for Noyer, det skal være kvalitet der kan bruges i mange år, og produkterne skal ældes smukt og med ynde.

Æstetik og skønhed er vigtigt for Noyer, der ikke tror på at strømlinede designs gør folk glade, men derimod noget der er æstetisk smukt og unikt. Alle produkter er håndlavede og der er kærlighed i dem alle sammen.