MyHeritage Rabatkode ⇒ 10% 15% 20% 25%

5%, 10%, 15%, 20%, 25%, 30% rabat hos MyHeritage

https://www.awin1.com/cread.php?awinmid=16097&awinaffid=420309&clickref=

Der findes desværre ingen rabatkoder fra MyHeritage denne måned. Besøg MyHeritages startside for at finde andre rabatter og kampagner. Tilmeld dig MyHeritages nyhedsbrev og får de gode rabatter og tilbud direkte i din indbakke.

MyHeritage

Synes du det er spændende at dykke ned i din families rødder? eller du på udkig efter slægtninge? Så er MyHeritage med garanti noget for dig. MyHeritage er nemlig en portal, hvor du har mulighed for at gå på opdagelse i din familiehistorie. Med Myheritage kan du blandt andet gå på opdagelse i et væld af historiske optegnelser, finder matchende profiler i slægtstræer eller du kan finde andre, der leder efter de samme slægtninge eller forfædre. Dette er blot et lille udpluk af de muligheder, som My Heritage giver adgang til.

Myheritage kan både tilgås i bpde en gratisudgave og en betalt udgave, hvor der er flere forskellige abonnementstyper. I den gratis udgave har du mulighed for at oprette dit eget slægtstræ, dog med begrænsning på hvor mange mennesker, der kan indgå. Med de forskellige abonnementspakker har du mulighed for at få adgang til alle de andre features, der findes på MyHerigtage.

MyHeritage DNA

En anden rigtig spændende feature du finder på Myheritage, er muligheden for at få lavet en DNA test. Med denne spændende feature får du muligheden for at finde ud af hvilken etniske grupper og geografiske regioner, du har rødder i og du har mulighed for at finde eksisterende slægtninge med matchende DNA!

Denne hjemmesiden er lagd med N.nu, skaff deg din egen hjemmeside.    (Click here to renew the premium)(info & kontakt)