My-phoneshop Rabatkode ⇒ 5%, 10%, 15%, 20%, 30% Rabat

5%, 10%, 15%, 20%, 25%, 30% rabat hos My-phoneshop

http://my-phoneshop.dk/tt/?tt=5948_12_302636_&r=%2F

Der findes desværre ingen rabatkoder fra My-phoneshop denne måned. Besøg My-phoneshops startside for at finde andre rabatter og kampagner. Tilmeld dig My-phoneshops nyhedsbrev og får de gode rabatter og tilbud direkte i din indbakke.

My-Phoneshop er en dansk webshop, der sælger mobiltelefoner uden abonnement, tilbehør til mobiler og reparation af alle slags mobiltelefoner og tablets.

My Phoneshop har mere end 14 års erfaring i reparation af telefoner og har været med fra start. Du kan være sikker på at du her har at gøre med fagfolk. Uanset hvilken model mobiltelefon du har. Med mobildoktor service er din telefon i trygge hænder

I webshoppen finder du et stort udvalg af mobiltelefoner uden abonnement fra de kendte mærker som Apple, Samsung, m.fl., samt selvfølgelig mindre kendte brands. Her får du også et stort udvalg af tilbehør til mobiler, fx oplader, cover, hukommelses- og lagringskort, holder til bilen, skærmbeskyttelse, højtaler og meget mere.

Stort udvalgt af Apple tilbehør

My-phoneshop har især et kæmpe udvalg af tilbehør til Apple produkter. Her får du tilbehør til din Apple telefon uanset om det er en iPhone 3G, 4, 4, 4S, 5, 5S, 5C, 6, 6 Plus, 6S, 6S Plus, hele vejen frem til den nye iPhone 7 og iPhone 7 Plus

Du finder selvfølgelig også tilbehør til andre mærker af mobiltelefoner blandt andet Samsung. My-Phoneshop har tilbehør til Galaxy serien, Nexus og Ativ. Derudover finder du tilbehør til andre brands som HTC, Nokia, LG, Sony, Huawai, Blackberry og flere andre.

Reparation af mobiltelefoner

My-Phoneshop tilbyder også reparation af smartphone, igennem shoppens tilknyttede værksted ”Mobildoktoren”, som har mere end 14 års erfaring. Her får du reparation af fagfolk, der har mange års erfaring, modsat mange andre reparatører, hvor mange desværre er amatører.

My-Phoneshop har også en fysisk butik, hvor du kan få personlig service og se produkterne inden du køber. Du er også velkommen til at kigge forbi butikken for at få en snak om hvad der er galt med din telefon.

Denne hjemmesiden er lagd med N.nu, skaff deg din egen hjemmeside.    (Click here to renew the premium)(info & kontakt)