Mofibo Rabatkode ⇒ 5%, 10%, 15%, 20%, 30% Rabat

5%, 10%, 15%, 20%, 25%, 30% rabat hos Mofibo

https://online.adservicemedia.dk/cgi-bin/click.pl?pid=18852&cid=5723

Der findes desværre ingen rabatkoder fra Mofibo denne måned. Besøg Mofibos startside for at finde andre rabatter og kampagner. Tilmeld dig Mofibos nyhedsbrev og får de gode rabatter og tilbud direkte i din indbakke.

Er du vild med bøger og litteraturens verden, men har du ikke tid nok til at sætte dig ned og læse? Mofibo er lydbøger til din mobil, lige til at lytte til, mens du laver noget andet eller bare når du slapper af. Mofibo er en af de største spillere på markedet for lydbøger, med et kæmpe stort katalog på mere end 10.000 lydbøger på dansk og engelsk. I tillæg har Mofibo nu også udvidet med e-bøger, som du kender det fra fx Amazon Kindle.

E-bøger på abonnement

Mofibo er mere end lydbøger. Firmaet har nemlig også en stor samling e-bøger, mere end 20.000 eksemplarer, som kan downloades på abonnement. For 129 kroner kan du læse alt det du vil, her behøver du ikke købe hver bog, som du skal andre steder. Lige nu kan du prøve Mofibo gratis i 14 dage, hvor du har fuld adgang til alle titler. Vil du ikke tegne abonnement, kan du bare lade prøveperioden udløbe. Med Mofibo har du altid dit bibliotek med dig, hvad enten du er på din laptop, mobil eller tablet. Mofibo virker på alle enheder og selvfølgelig både Android og Apple.

Stor mulighed for tilpasning

Det er netop ved sin alsidighed at Mofibo skiller sig ud fra konkurrenterne. Mofibo har en række funktioner, som de andre ikke har. Du kan for eksempel indstille skriftstørrelse på skærmen eller hastigheden hvor bøgerne bliver læst op på. Du kan skrue lysstyrken nemt op og ned og hvis du skifter mellem enheder, så husker Mofibo stadig præcis hvor du er nået til. Det er super smart og let at bruge.

Få nye anbefalinger efter hvad du kan lide

Ligesom du måske kender anbefalinger på bøger fra Amazon, så får du det også her. Mofibo har sin egen algoritme, som automatisk giver forslag til titler der kunne være interessant for dig.