Milker Rabatkode ⇒ 10% 15% 20% 25%

5%, 10%, 15%, 20%, 25%, 30% rabat hos Milker

https://www.partner-ads.com/dk/klikbanner.php?partnerid=22283&bannerid=25892

Der findes desværre ingen rabatkoder fra Milker denne måned. Besøg Milkers startside for at finde andre rabatter og kampagner. Tilmeld dig Milkers nyhedsbrev og får de gode rabatter og tilbud direkte i din indbakke.

Milker

Er du så heldig, at du er gravid eller netop fået en lille ny? Så er denne webshop lige noget for dig. Milker.dk har nemlig alt hvad hjertet begærer indenfor amme- og graviditetstøj. På denne webshop finder du ammetøj, ammetrøjer, ammekjoler, ammetoppe, amme BH’er, plus size tøj og ventetøj. Kort sagt alt det tøj du har brug for, når du er gravid eller ammende.

Milker er en dansk producent og virksomheden har hjemme i Klampenborg. Der stilles høje krav til tøjet, som syes på veletablerede fabrikker i Tyrkiet, Portugal og Kina. Milker er da også et brand, der er meget efterspurgt i hele Europa men også på den anden side af kloden i lande som Australien og USA.

Fokus på mode og design

Milker har stort fokus på at skabe tøj i lækre og moderigtige designs og du finder derfor tøjet i et væld af forskellige flotte designs og fremstillet i lækre materialer, som eksempelvis: Bomuld, jersey, uld, silke mv. Milker har desuden stort fokus på at tøjet produceres så bæredygtig som muligt. Store dele af kollektionen produceres i øvrigt af certificeret økologisk bomuld, de økologiske produkter kaldes ”Milker Organic”.

Når du handler hos Milker får du gratis fragt hvis du handler for mere end 500 kr. Leveringen tager kun 1-2 hverdage og har du behov for at bytte nogle af varerne, er der gratis ombytning!

Denne hjemmesiden er lagd med N.nu, skaff deg din egen hjemmeside.    (Click here to renew the premium)(info & kontakt)