Leluna Rabatkode ⇒ 5%, 10%, 15%, 20%, 30% Rabat

5%, 10%, 15%, 20%, 25%, 30% rabat hos Leluna

http://tc.tradetracker.net/?c=26447&m=12&a=302636

Der findes desværre ingen rabatkoder fra Leluna denne måned. Besøg Lelunas startside for at finde andre rabatter og kampagner. Tilmeld dig Lelunas nyhedsbrev og får de gode rabatter og tilbud direkte i din indbakke.

Lé Luna er en dansk webshop, der sælger skønhedsprodukter. Lé Luna stammer fra London, hvor shoppen blev grundlagt i 2009. Siden har webshoppen ekspanderet til hele Europa og det har været en del af planen fra begyndelsen. I dag er Lé Luna en af kontinentets største forhandlere af skønhedsprodukter.

Luksus indenfor alle slags skønheds produkter

Lé Luna tilbyder luksusprodukter i meget fin kvalitet indenfor alt fra hårpleje til makeup og så alt du kan tænke dig ind imellem. Hvert produkt brand er nøje udvalgt af shoppens eksperter. Der er tale om originale og autentiske brands som er udvalgt fordi de er de bedste på markedet.

Hvad gør Lé Luna til noget specielt? Lé Luna går meget op i at hudprodukter skal være gode ved huden. Det handler om at fremhæve skønhed på en naturlig måde, med naturlige produkter, uanset om det du gerne vil opnå er tykt, luksuriøst hår, glat eller glat, smuk hud. Hos Lé Luna vil du finde et naturlig produkt til en naturlig løsning på det du vil opnå.

Kundeservice med eksperter

Shopping handler ikke kun om de enkelte produkter, det skal være en oplevelse. Derfor har Lé Luna arbejdet meget med deres shop, så den er nem at gå til, sikker og fleksibel i hele købsprocessen. Du kan vælge at betale og få leveret lige præcis på den måde du ønsker.

Der sidder et veluddannet team klar til at give dig den bedste kundeservice og hjælpe dig. De er ikke bare kundeservice ansatte, men skønhedseksperter, der ved rigtig meget om produkterne og skønhedstips.

Du kan kontakte Lé Luna på email, chat og telefon. Telefonerne er åbne mandag til fredag fra 9 til 18. Chat klienten besvares i åbningstiden og uden for åbningstid kan du sende en email. Der er levering med Post Danmark, DAO og UPS, alt efter hvad du ønsker.

Denne hjemmesiden er lagd med N.nu, skaff deg din egen hjemmeside.    (Click here to renew the premium)(info & kontakt)