Lego Rabatkode ⇒ 10-50%, 50-250kr rabat

10-30%, 50-500kr rabat hos Lego

https://track.webgains.com/click.html?wgcampaignid=1456985&wgprogramid=274925

Der findes desværre ingen rabatkoder fra Lego denne måned. Besøg Legos startside for at finde andre rabatter og kampagner. Tilmeld dig Legos nyhedsbrev og får de gode rabatter og tilbud direkte i din indbakke.

LEGO behøver næppe nogen nærmere introduktion, det er nemlig et af de mest kendte danske brands både i Danmark men også i resten af verden. De små byggeklodser, der giver børn og barnlige sjæle mulighed for at udfolde fantasien er stadig meget populære overalt i verden. LEGO blev grundlagt tilbage i 1932 af Ole Kirk Kristiansen og i 1949 producerede LEGO så den første plastik LEGO-klods. LEGO er i øvrigt en kombination af ordene: Leg og godt.

LEGO der passer til alle børn

LEGO er i dag meget mere end de legoklodser, som vi alle kender og elsker. LEGO producerer nemlig i dag legosæt indenfor mange forskellige universer. Du kan for eksempel får LEGO-sæt med biler, prinsesser, tog, pirater og rumfart og en masse andre sjove, spændende og udfordrende LEGO-sæt. LEGO er i den grad fuldt med tiden og det betyder også, at du i dag kan købe legosæt, som barnet selv kan programmere.

Dyk ned i LEGO-universet

På LEGO’s hjemmeside kan du gå på opdagelse i alle de mange LEGO-universer og se alle de fantastiske LEGO produkter, som du selvfølgelig også kan købe i webshoppen. Men det er ikke bare en webshop du finder her, det er en hel verden af LEGO aktiviteter. Du kan for eksempel også klikke dig ind i ”børneuniverset” og spille forskellige LEGO-spil eller se videoer med legofigurene, her er mange timers underholdning!

Denne hjemmesiden er lagd med N.nu, skaff deg din egen hjemmeside.    (Click here to renew the premium)(info & kontakt)