LavprisVVS Rabatkode ⇒ 5%, 10%, 15%, 20%, 30% Rabat

5%, 10%, 15%, 20%, 25%, 30% rabat hos LavprisVVS

https://online.adservicemedia.dk/cgi-bin/click.pl?cid=6453&pid=18852&deeplink=https%3A//www.lavprisvvs.dk/tilbud

Desværre har vi ingen rabatkoder fra LavprisVVS denne måned. Du kan dog derimod finde flere kampagner og rabatter hos LavprisVVS. Du finder disse kampagner og rabatter på den nye fane som åbnes når du klikker.

LavprisVVS er en af de største og første VVS webshops på nettet i Danmark. Shoppen sælger primært vvs- og elprodukter. LavprisVVS er, som navnet antyder, en webshop med fokus på billige produkter, i god kvalitet. LavprisVVS har 14 års erfaring og var en af de første VVS shop i Danmark.

God service, hurtig levering og stort udvalg

LavprisVVS har som mål at du skal kunne få fat i en uddannet VVS ekspert, når du står og har brug for det. Derfor kan du selvfølgelig også kontakte LavprisVVS og spørge om hjælp. Når toilettet løber lørdag morgen, skal du jo kunne komme i kontakt med en fagmand, der nytter det ikke at vente flere dage. Derfor er LavprisVVS aldrig længere væk end en opringning indenfor åbningstiderne. Du ringer, og så er LavprisVVS klar til at hjælpe dig, enten ved at sælge dig de rigtige reservedele eller rådgive dig om hvad du skal gøre.

Faglig rådgivning er bedre end gør det selv

Det er fristende bare lige at google, men det er en dum ide, når det handler om VVS. Her er det vigtigt du får råd og sparring fra en faguddannet VVS mand. Hos LavprisVVS har mange medarbejdere praktisk erfaring som VVS-installatører eller elektrikere, hvis ikke erfaring fra branchen som grossister eller producenter. Det er altså en webshop med fagligt relevant personale, modsat så mange andre.

Nem og hurtig levering

Det skal være nemt at købe VVS artikler på nettet. Det er målet for LavprisVVS. Derfor kan du finde praktiske guides på websitet. Det kan være om hvordan du vælger den nye vandhane, tagrende, varmepumpe eller noget helt andet. Der er gode guides til mange slags installationer og indkøb på LavprisVVS.

Kundeservice

Du kan kontakte LavprisVVS på telefon fra mandag til fredag, kl. 8 til 22, samt i weekenden lørdag fra 9 til 15 og søndag fra 10 til 22.

Denne hjemmesiden er lagd med N.nu, skaff deg din egen hjemmeside.    (Click here to renew the premium)(info & kontakt)