JBL Rabatkode ⇒ 5%, 10%, 15%, 20%, 30% Rabat

5%, 10%, 15%, 20%, 25%, 30% rabat hos JBL

http://tc.tradetracker.net/?c=12859&m=12&a=302636&u=https%3A%2F%2Fdk.jbl.com%2Fsale-dk%2F

Desværre har vi ingen rabatkoder fra JBL denne måned. Du kan dog derimod finde flere kampagner og rabatter hos JBL. Du finder disse kampagner og rabatter på den nye fane som åbnes når du klikker.

JBL er et amerikansk firma der producerer højtalere, hovedtelefoner og andre typer lydprodukter. JBL.com er firmaets egen webshop og giver dig mulighed for at købe direkte fra producenten. JBL har flere produktlinjer, til forbrugere og professionelle. JBL Pro er det professionelle brand og JBL Consumer er til private. JBL er kendt for deres høje kvalitet i højtalere og hovedtelefoner. Der er tale om et brand i den absolutte superliga indenfor lyd og musik.

JBL står for James B.Lansing, som er stifterens navn. James B. Lansing har været en pioner indenfor udviklingen af lydprodukter til lyd for både private og professionelle. JBL har været en vigtig bidragyder til den teknologiske udvikling igennem årtier. I dag er firmaet ejet af Harmann, som så igen er ejet af Samsung.

JBL har et omfattende udvalg af produkter indenfor de fleste kategorier. Her kan du få trådløse hovedtelefoner, lyd til bilen, hjemmebiograf og meget andet.

Indenfor hovedtelefoner har JBL flere forskellige modeller. Der er almindelige øretelefoner, altid trådløse, men også over-ear og on-ear, samt sportsmodeller af høretelefonerne.

JBL er også kendt for deres lydprodukter til hjemmet. Her får du soundbars, større set af højtalere til hjemmebiografer, Bluetooth højtalere, almindelige stående højtalere, AVR og mange andre. JBL har alt hvad du skal bruge for at få den fedeste hjemmebiograf.

Bilhøjtalere får du også hos JBL, forstærkere, højtalere og subwoofere. Med et bilsystem fra JBL får du den bedste lyd, der nok skal få folk til at vende sig om.

I tillæg til den almindelige webshop, har JBL også en Outlet sektion. Her kan du få returvarer til super lave priser. Du får samme kvalitet og de samme 2 års garanti som på nye produkter. Her kan du for eksempel få 40% på de populære JBL Charge boombox eller de populære E55BT hovedtelefoner med 25% rabat. Du kan se alle tilbud under Outlet sektionen på websitet.

Denne hjemmesiden er lagd med N.nu, skaff deg din egen hjemmeside.    (Click here to renew the premium)(info & kontakt)