Oplevelsesgaver.dk (GO DREAM) Rabatkode ⇒ 5%, 10%, 15%, 20%, 30% Rabat

5%, 10%, 15%, 20%, 25%, 30% rabat hos GO DREAM (Oplevelsesgaver.dk)

https://online.adservicemedia.dk/cgi-bin/click.pl?pid=18852&cid=5034

Der findes desværre ingen rabatkoder fra GO DREAM (Oplevelsesgaver.dk) denne måned. Besøg GO DREAM (Oplevelsesgaver.dk)s startside for at finde andre rabatter og kampagner. Tilmeld dig GO DREAM (Oplevelsesgaver.dk)s nyhedsbrev og får de gode rabatter og tilbud direkte i din indbakke.

Giv en fantastisk oplevelse som gave - til en du holder af - det er hvad Go Dream tilbyder. Her kan du overraske den du tænker på med en oplevelsesgave, der helt sikkert bliver et hit og ikke mindst, en overraskelse. Inviter til en tur i Tivoli, en gastronomisk oplevelse på restaurant eller en tur i helikopter. Det er nærmest kun fantasien og dine ønsker der sætter grænser. Se det store udvalg af oplevelsesgaver på Oplevelsesgaver.dk.

Go Dream er en dansk virksomhed med base i Østerbro, København. Her arbejder 50 ansatte dagligt med at finde de sjoveste, mest spændende og udfordrende oplevelsesgaver. Målet er at tilbyde fantastiske oplevelser, der udvider horisonten og sætter krydderi på tilværelsen. Gaverne hos Go Dream kan fås i alle prisklasser, fra en flad 50er til en hel million kroner. Der er hundredvis af fantastiske oplevelser at plukke fra.

Det ligger i ordet ”oplevelsesgaver”, at der her er tale om en unik gave. Det kan være noget så vildt som at dykke med hajer, at endelig få en tur i den Ferrari du har drømt om eller at blive pilot for en dag. Det er dig der beslutter dig for hvem, der skal forkæles med hvad.

Sådan fungerer det

Når du køber en oplevelsesgave, så køber du et gavekort til en tjeneste hos et andet firma. Det er ikke Go Dream der står for at levere oplevelsen, de formidler den. Hvis du derfor køber vinsmagning hos Le Sommelier, så er det dem der arrangerer, ikke Go Dream. Husk at læse vilkår når du køber et gavekort, for eksempel i forhold til hvornår gaven senest skal være blevet brugt. Du kan få tilsendt gavekortet i en lækker pakke, lige til at give væk til den der skal modtage den. Du kan læse alle betingelser på Go Dream's hjemmeside. Du kan godt glæde dig!

Denne hjemmesiden er lagd med N.nu, skaff deg din egen hjemmeside.    (Click here to renew the premium)(info & kontakt)