Gardinshoppen.dk Rabatkode ⇒ 5%, 10%, 15%, 20%, 30% Rabat

5%, 10%, 15%, 20%, 25%, 30% rabat hos Gardinshoppen.dk

https://online.adservicemedia.dk/cgi-bin/click.pl?pid=18852&cid=6355

Der findes desværre ingen rabatkoder fra Gardinshoppen.dk denne måned. Besøg Gardinshoppen.dks startside for at finde andre rabatter og kampagner. Tilmeld dig Gardinshoppen.dks nyhedsbrev og får de gode rabatter og tilbud direkte i din indbakke.

Gardinshoppen.dk er en online butik, der sælger og monterer gardiner af alle typer. Du kan blandt andet få rullegardiner, stofgardiner, mørklægningsgardiner, persienner og meget mere. Gardinshoppen har som mål at være Danmarks bedste leverandør af kvalitetsgardiner på nettet. Gardiner du køber hos Gardinshoppen er alle produceret specifikt efter dine ønsker.

Stort udvalg af alle slags gardiner

Gardinshoppen har et stort udvalg af gardiner og afskærmning. Her får du alle slags, blandt andet rullegardiner til mørklægning, plissegardiner, persienner i træ og metal, foldegardiner, lamelgardiner, velux gardiner og selvfølgelig helt almindelige gardiner i stof.

Online butik

Gardinshoppen har ikke nogen fysisk butik, kun website, så du bestiller på nettet og får så gardinerne leveret direkte til døren. Ifølge Gardinshoppen.dk er det grunden til de lave priser. Gardinshoppen har prisgaranti, som betyder, at hvis du kan finde et tilsvarende gardin i en anden butik, så matcher de prisen og slår 5% af oveni.

Tilfredshedsgaranti

I tillæg tilprisgaranti, får du som kunde også en tilfredshedsgaranti. Hvis ikke du er tilfreds med dine nye gardiner, så får du selvfølgelig pengene tilbage. Du har også mulighed for at bytte til en anden størrelse eller en anden type.

Syet efter dine mål

Når du bestiller gardiner bliver de syet efter dine mål. Hvis du alligevel skulle være uheldig at måle forkert op når du bestiller, så kontakter du bare kundeservice. Her får du hjælp til at måle korrekt op og får så tilsendt et sæt nye gardiner, helt uden beregning.

Prisgaranti

Gardinshoppen.dk har som mål at være Danmarks billigste gardinshop. Derfor har de prisgaranti på alle produkter. Hvis du kan finde gardiner der er billigere, i en tilsvarende kvalitet, så får du 5% af på din ordre.

Kundeservice

Du kan kontakte Gardinshoppen på telefon mellem 13 og 16, mandag, onsdag, fredag og mellem 16 og 18 på torsdage. Email besvares hurtigst muligt.