Fitnessbutikken Rabatkode ⇒ 5%, 10%, 15%, 20%, 30% Rabat

5%, 10%, 15%, 20%, 25%, 30% rabat hos Fitnessbutikken

http://tc.tradetracker.net/?c=19587&m=12&a=302636&u=https%3A%2F%2Fwww.fitnessbutikken.dk%2Ftilbud.html

Desværre har vi ingen rabatkoder fra Fitnessbutikken denne måned. Du kan dog derimod finde flere kampagner og rabatter hos Fitnessbutikken. Du finder disse kampagner og rabatter på den nye fane som åbnes når du klikker.

Fitnessbutikken er en dansk webshop, der sælger alle typer fitness- og træningsudstyr lige fra kettlebells til løbebånd. Her får du et stort udvalg af fitnessudstyr som romaskiner, løbebånd, træningsbænke i kendte brands som Rebook og Titan. Fitnessbutikken.dk er en populær webshop med tilfredse kunder og 5 stjernet rating på Trustpilot.dk

Fitnessbutikken blev startet i 1992 med en butik på Østre Søgade i København. Siden kom en butik til i Århus og da internettet rigtig slog igennem rykkede butikken på nettet – og de fysiske butikker blev nedlagt.

Stort udvalg af fitnessudstyr til hjemmetræning

Fitnessbutikken.dk har hjemmetræning som det primære fokus, det vil sige, alt i træningsudstyr til dig der vil træne derhjemme. Det kan være lige fra små træningsredskaber, som håndvægte, til store projekter, hvor du omdanner din kælder eller garage til et egentlig home gym.

Du får blandt andet pulsure, power plate, GPS-ure, romaskiner, løbebånd og meget mere. Fitnessbutikken er Danmarks eneste leverandør af udstyr fra Rebook Fitness, et brand der er kendt for at levere fitnessmaskiner og udstyr i høj kvalitet. Derudover har Fitnessbutikken også udstyr fra andre kendte brands som Adidas Fitness, Titan Fitness, Titan Box Fitness, Power Plate, Cybex, MDUSA, Pendlay, SportsArt, TECA, Tunturi og Eurosport.

Billigere demomodeller

Er du på udkig efter et godt tilbud, så har du hos Fitnessbutikken mulighed for det med en demomodel. Her kan du købe modeller og udstyr der har været brugt tidligere. Det kan du spare en hel del penge på.

Levering og kundeservice

Fitnessbutikken.dk har som mål at sende alle varer indenfor et par arbejdsdage. Der er en maks. leveringstid på 5 hverdage, med forbehold. Der er fri fragt over 500 kroner. Ellers koster fragt 65 kr. Der er kundeservice på telefon mellem 9-15 og adgang til showroom i Ballerup i samme tidsrum. Der svares på email indenfor 24 timer.

Denne hjemmesiden er lagd med N.nu, skaff deg din egen hjemmeside.    (Click here to renew the premium)(info & kontakt)