FC Beton Rabatkode ⇒ 5%, 10%, 15%, 20%, 30% Rabat

5%, 10%, 15%, 20%, 25%, 30% rabat hos FC Beton

https://www.partner-ads.com/dk/klikbanner.php?partnerid=22283&bannerid=31114

Der findes desværre ingen rabatkoder fra FC Beton denne måned. Besøg FC Betons startside for at finde andre rabatter og kampagner. Tilmeld dig FC Betons nyhedsbrev og får de gode rabatter og tilbud direkte i din indbakke.

FC Beton er en af Danmarks største producenter af beton produkter af alle slags. Firmaet leverer i dag et omfattende sortiment indenfor beton, lige fra herregårdssten til betonfliser over fundablokke og flydende mørtel. Kort sagt, skal du bruge beton til dit byggeprojekt, så kan du få det hos FC Beton. Firmaet har over 50 ansatte og 17 lastbiler, der står klar til at køre ud til dig.

FC Beton er et af landets ældste beton firmaer, grundlagt i 1942 af stifterne Jens og Sara Mølgard. Her lå produktionen i Frejlev i Nordjylland. I begyndelsen var det hårdt arbejde at få produceret betonen, det skete nemlig med håndkraft og levering med hestevogn, men siden kom der lastbiler til og firmaet voksede hurtig til et moderne firma med tidssvarende hjælpemidler. I dag sælger FC Beton til alle slags kunder: tømmerhandlere, anlægsgartnere, brolæggere, entreprenører, håndværkere, landmænd, private og en masse andre. FC Beton tilbyder attraktive fast samarbejdsaftaler til erhvervskunder.

Sortiment og udvalg

FC Beton har et meget omfattende udvalg af beton produkter, for stort til at nævne her i sin helhed, men blandt andet indgår:

  • Belægningssten
  • Betonfliser
  • Funda- og Lecablokke
  • Brøndringe
  • Betonkegler
  • Flydebeton
  • Bakkemørtel
  • Granitskærver
  • og m.m.

Har du brug for det i beton, så er der en god sandsynlighed for at FC Beton har det. FC Beton har en moderne og omfattende webshop, hvor alle produkter er listet og er nemme at finde. Har du behov for hjælp kan du kontakte kundeservice

Kundeservice og levering

Har du brug for hjælp kan du kontakte FC Beton på deres kundeservice – telefonisk mellem 7 og 15.05 på hverdage – eller på email alle ugens dage. Udlevering af varer sker på Nibevej i Aalborg SV og på Bredsten Landevej i Gladbjerg. Har du brug for levering er det også muligt. Kontakt FC Beton og hør nærmere.

Denne hjemmesiden er lagd med N.nu, skaff deg din egen hjemmeside.    (Click here to renew the premium)(info & kontakt)