Fashion Hero Rabatkode ⇒ 5%, 10%, 15%, 20%, 30% Rabat

5%, 10%, 15%, 20%, 25%, 30% rabat hos Fashion Hero

https://www.partner-ads.com/dk/klikbanner.php?partnerid=22283&bannerid=44820&htmlurl=https://www.fashionhero.dk/

Desværre har vi ingen rabatkoder fra Fashion Hero denne måned. Du kan dog derimod finde flere kampagner og rabatter hos Fashion Hero. Du finder disse kampagner og rabatter på den nye fane som åbnes når du klikker.

Fashionhero.dk er en dansk webshop, der især sælger underbukser, sokker, undertrøjer og trøjer fra kendte mærker som Bjørn Borg, JBS, Calvin Klein og mange flere. Shoppen er startet af Mads Køhler i 2013.

Fashionhero.dk er en webshop, som så mange andre, men med det twist at man som hold, skoleklasse eller forening kan tilmelde sig og optjene penge til sin gruppe. Det foregår konkret ved, at man som gruppe sender information med gruppens navn og kontonummer til Fashionhero. Herefter får man en rabatkode, som kan bruges hver gang nogen i gruppen køber undertøj eller andet. Hver måned bliver 15% af det gruppen har handlet for, så udbetalt til gruppens bankkonto. På den måde kan en sportsklub for eksempel spare op til en turnering eller rejse, ved at være fælles om at købe undertøj på nettet.

Stort udvalg af underbukser, sokker, undertrøjer og trøjer

Fashionhero.dk har et stort udvalg af undertøj af alle slags fra alle de kendte mærker.

Underbukser hos Fashionhero.dk får du blandt andet fra Bjørn Borg, JBS, Resteröd, Muchachomalo, Claudi, CR7 og Hugo Boss. Du får selvfølgelig forskellige modeller underbokser og boxershorts, i alle størrelser. Her er fra størrelse S til XXL, så der er noget for enhver.

Sokker får du fra JBS, Bjørn Borg, Egtved, Claudio og Calvin Klein. Her de klassiske sorte sokker, men også i farver og med mønstre, stribede og ternede.

Undertrøjer på Fashionhero.dk får du blandt andet i mærkerne JBS, Resteröd, Hugo Boss m.fl. I forskellige materialer og længder.

Derudover fører Fashionhero.dk også nattøj, badetøj, badekåber. og træningstøj. Se det store udvalg på shoppen. Her finder du også tilbud og nyheder.

Kundeservice og Levering

Du kan kontakte Fashionhero.dk på telefon fra 14 til 18 på hverdage eller på email alle dage. Levering er med PostDanmark og GLS efter dit eget ønske. Fashionhero.dk er tilmeldt e-mærket.

Denne hjemmesiden er lagd med N.nu, skaff deg din egen hjemmeside.    (Click here to renew the premium)(info & kontakt)