Euroflorist Rabatkode ⇒ 5%, 10%, 15%, 20%, 30% Rabat

5%, 10%, 15%, 20%, 25%, 30% rabat hos Euroflorist

EuroFlorist er en af Danmarks og Europas største blomsterforhandlere. Hos EuroFlorist kan du købe og sende blomster til enhver lejlighed, bryllup, fødselsdag og barnedåb.

EuroFlorist er oprindeligt et svensk firma stiftet af Peter Jungbeck i 1982. I 1990 skiftede firmaet navn til EuroFlorist og har siden 1995 tilbudt salg og udbringning af blomster på nettet. I 2010 købte EuroFlorist det britisk firma eFlorist/Teleflorist.

EuroFlorist har mere end 54000 lokale blomsterhandlere. Uanset om du sender blomster i Danmark eller skal sende til udlandet, så har EuroFlorist en lokal blomsterbutik. Med mere end 30 års erfaring i at levere friske, smukke blomster og gaver, kan EuroFlorist love fuld tilfredshed på hver eneste ordre. Send blomster til dine venner, familie, kollegaer og elskede. Send blomster på fødselsdage, ved en særlig lejlighed, for at sige tak eller bare fordi du har lyst.

En unik håndlavet gave

EuroFlorist har blomsterforhandlere over hele Europa, ja faktisk hele verden. Alle blomsterhandlere er udvalgt med stor omhyggelighed, for at sikre buketter med af den bedste kvalitet. Du får blomster af helt samme kvalitet, som du får hos din lokale blomsterhandler.

Altid friske blomster

Der er ikke noget der kan sammenlignes med duften af friske blomster. Det ved EuroFlorists blomsterhandlere bedre end nogen andre og gør sig derfor meget umage for at alle blomster bliver leveret i tip top tilstand. Alle blomster ”plukkes” og sendes samme dag, så du kan være sikker på at de ser fantastisk ud og dufter himmelsk.

Sikker levering og bestilling på nettet

Du kan bestille dine butikker gennem EuroFlorist website, vælg en dato de skal sendes på og så klarer de resten. Vælg mellem et kæmpe udvalg af blomster. Du kan selv sammensætte din egen buket eller vælge blandt buketter sammensat på forhånd. Du bestemmer, dit valg. Dine oplysninger er selvfølgelig sikre og din betaling krypteret.

Denne hjemmesiden er lagd med N.nu, skaff deg din egen hjemmeside.    (Click here to renew the premium)(info & kontakt)