Cetina Skincare Rabatkode ⇒ 5%, 10%, 15%, 20%, 30% Rabat

5%, 10%, 15%, 20%, 25%, 30% rabat hos Cetina Skincare

https://www.partner-ads.com/dk/klikbanner.php?partnerid=22283&bannerid=48545

Der findes desværre ingen rabatkoder fra Cetina Skincare denne måned. Besøg Cetina Skincares startside for at finde andre rabatter og kampagner. Tilmeld dig Cetina Skincares nyhedsbrev og får de gode rabatter og tilbud direkte i din indbakke.

Cetinaskincare.com forhandler den meget anerkendte krokodille olie der hjælper med at dæmpe kløe, udslæt og minimere uren hud. Krokodilleolie indeholder en hel række fedtsyrer som omega 3,6,7 og 9 der virker antibakterielt og dæmper inflammationer. Hvis du døjer med hud der kløer eller slår ud så prøv nogle af de gode og drøje produkter fra Cetina Skincare.

Krokodilleolie stammer oprindeligt fra Australien hvor det er fremstillet af fedtvævet fra krokodiller. Selvom krokodiller ofte kommer til skade når de slås og de befinder sig i omgivelser fyldt med bakterier i naturen, så får de meget sjældent infektioner i deres sår. Det viser sig nemlig at der er antibakterielle stoffer i deres fedtlag der sidder lige under huden.

Det er de gode anti-inflammatoriske egenskaber du kan få glæde af i krokodilleolien fra Cetina Skincare. Mange andre har allerede rigtigt gode erfaringer med at dæmpe udslæt, kløe og psoreasis med olien – faktisk er Cetina så sikker på at du også får glæde af deres produkter at du får helt op til 90 dages returret!

Foruden en ren olie der kan bruges på udsatte områder på hele kroppen har du også mulighed for at købe en ansigtsrens og en ansigtscreme. Især ansigtsrensen er god hvis du kæmper med uren hud. Du har også mulighed for at købe den samlede serie i en pakke mod en klækkelig rabat.

I Australien er krokodille farme en hel almindelig form for landbrug og de bliver opdrættet under særdeles kontrollerede forhold. Australien tager dyrevelværd mindst lige så alvorlig som i Danmark. Krokodillernes kød bruges til at spise mens skindet bruges til f.eks. fodtøj og tasker. Og fedtet, som altså egentligt er et affaldsprodukt, omdanner vi til en olie der giver både glæde og gavn.

Hjælp dig selv af med tør og skællende hud med en krokodilleolie fra cetinaskincare.com.