Caliroots Rabatkode ⇒ 5%, 10%, 15%, 20%, 30% Rabat

Caliroots

5%, 10%, 15%, 20%, 25%, 30% rabat hos Caliroots

http://www.anrdoezrs.net/links/8765531/type/dlg/https://caliroots.dk/alle-udsalgsvarer/s/291

Desværre har vi ingen rabatkoder fra Caliroots denne måned. Du kan dog derimod finde flere kampagner og rabatter hos Caliroots. Du finder disse kampagner og rabatter på den nye fane som åbnes når du klikker.

Caliroots.dk har solgt streetwear før det overhovedet eksisterede! Caliroots har haft den bedste blanding af streetwear og sneakers på markedet helt siden 2003 og deres webshop bliver konstant opdateret med nye udgaver af klassiske produkter fra f.eks. Vans, Nike og Adidas. Hvis du drømmer om et nyt skateboard kan du også finde en sektion her på Caliroots.dk websiden der til overflod tilbyder alt i skates men også i hjul, møtrikker og værktøj. Og ja, piger er også velkommen på websiden!

Hvis du elsker streetwear og sneakers så er caliroots.dk webshoppen du vil vende tilbage til mange gange. Her kan du finde et konstant opdateret udvalg af en masse lækkert streetwear så du altid er udstyret fra top til tå. Her er et kæmpe udvalg af hatte i alle styles, t-shirts i alle regnbuens farver og toppe og bukser der passer både høj og lav.

Sneakers er kommet for at blive og udvalget bliver kun større for hver dag. Faktisk er der lige nu ca. 2800 par sneakers og skatersko at vælge imellem i webbutikken! Der kommer hele tiden nye modeller til, også limited editions op som du skal være hurtig hvis du vil have fingrene i. Retro udgaverne er Adidas håndboldskoene kommer løbende i nye farvekombinationer der kun kan købes indtil lageret er tømt.

Sektionen med skateboards er også værd at bruge en del tid på hos Caliroots.dk. Du kan finde skateboard decks med alverdens motiver her, og helt sikkert nogle du aldrig har set før. Men her er også hjul, griptape og endda værktøj. Og selvfølgelig kan du få tøjet der lige matcher dit nye deck!

Følg Calirootsstore på Instagram, Facebook og Twitter hvis du vil se hvad de disker op med af nye lækkerier hver uge!

Surf forbi www.caliroots.dk i dag hvis du vil opdateres på det nyeste streetwear og de fedeste sneakers. Du vil helt sikkert ikke fortryde!

Denne hjemmesiden er lagd med N.nu, skaff deg din egen hjemmeside.    (Click here to renew the premium)(info & kontakt)