Boxbeers Rabatkode ⇒ 5%, 10%, 15%, 20%, 30% Rabat

5%, 10%, 15%, 20%, 25%, 30% rabat hos Boxbeers

https://online.adservicemedia.dk/cgi-bin/click.pl?pid=18852&cid=4557

Der findes desværre ingen rabatkoder fra Boxbeers denne måned. Besøg Boxbeers startside for at finde andre rabatter og kampagner. Tilmeld dig Boxbeers nyhedsbrev og får de gode rabatter og tilbud direkte i din indbakke.

Boxbeers.dk er hjemmesiden for alle der elsker spændende øl! Her forhandles kun øl fra mikrobryggerier i ind- og udland og de er direkte importeret uden fordyrende mellemled. Du kan enten bestille de øl der lige passer dig og i det antal du skal bruge eller vælge imellem forskellige smagekasser. Alternativet er at få et øl abonnement så du får nye spændende øl at smage hver måned!

Med øl fra næsten 30 lande og fra alle typer af mikrobryggerier er boxbeers.dk det rene slaraffenland for ølentusiaster. Her kan du søge på land, bryggeri og øltype og mikse og matche fuldstændigt som det passer dig. Her er alt fra IPA og stouts til porters og specialøl du med garanti aldrig har prøvet før. For at hjælpe dig lidt på vej i det store udvalg kan du ud for hver øl læse anmeldelser skrevet af andre øl-nydere.

Hvis du har lyst til at prøve noget nyt kan du også bestille smagekasser eller du kan få et øl abonnement så du får nye øl leveret en gang om måneden. Men du kan selvfølgelig også vælge helt det du har lyst til, og i det antal flasker du har lyst til at drikke. Bestiller du for over 499 kroner får du endda gratis levering til enten pakkeshop eller firmaadressen.

Hvis det er din tur til at planlægge fredagsbar eller opvarmningen før julefrokosten så er løsningen også her på websiden: Du kan simpelt hen bestille det hele hos boxbeers inklusiv sodavand og chips og få det leveret til døren. Hos boxbeers er der nemlig også en hel række craft sodavand at vælge imellem så du også holder ikke-øldrikkerne glade, og de er så specielle at du med sikkerhed aldrig har set de her sodavand serveret før i nogen fredagsbar på danske breddegrader.

Så hvis du drømmer om at udfordre dine smagsløg og sende dem på nye øl-eventyr så besøg www.boxbeers.dk allerede i dag.