Bitz Shop Rabatkode ⇒ 5%, 10%, 15%, 20%, 30% Rabat

5%, 10%, 15%, 20%, 25%, 30% rabat hos Bitz Shop

https://online.adservicemedia.dk/cgi-bin/click.pl?pid=18852&cid=4935

Der findes desværre ingen rabatkoder fra Bitz Shop denne måned. Besøg Bitz Shops startside for at finde andre rabatter og kampagner. Tilmeld dig Bitz Shops nyhedsbrev og får de gode rabatter og tilbud direkte i din indbakke.

Bitzshop.dk er webshoppen for alle der er glad for lækkert service når der skal serveres mad. Christian Bitz er mest kendt som ernæringsekspert, foredragsholder og tv vært men han har også mange andre talenter. Multitalentet Christian Bitz har nu været med til at udvikle en flot serie at bestik, stel og glas der kan købes her i shoppen.

Bitzshop.dk er den direkte vej til lækkert nyt stentøj, smukke skåle og bestik der er dejligt at holde i hånden. Ideen bag kollektionen fra Christian Bitz er at udvikle en række produkter til dagligdagen der i glade farver gør det lettere at holde styr på dine portioner. Dermed kan du let leve et sundere liv, spise portioner i den rigtige størrelse - og samtidigt stå med et smukt kvalitetsprodukt i hånden. De smukke stentøjstallerkener, skåle og krus fås i mange af tidens hotte farver fra dyb mørkeblå og til søgrøn og de kan stort set tåle alt. Udover opvaskemaskine og mikrobølgeovn kan de også klare en tur i fryseren eller helt op til 220C i oven. Og har du lyst til at sylte eller fermentere så er her også en hel række af opbevaringsglas i forskellige størrelser at vælge imellem.

Er din yndlingsspise sushi så vil du elske de smukke BITZ spisepinde i stål, messing eller sort. Her er tale om et helt top kvalitetsprodukt med en smuk keramikholder hvor pindene kan hvile på.

Bitzshop.dk tilbyder hverdagsprodukter du med glæde vil stille på bordet til den gode middag med gæster på besøg. F.eks. indeholder ingen af krystalglassene bly og derfor er de både miljøvenlige og kan tåle en tur i opvaskemaskinen.

Men skynd dig: Hvis du vil spise af lækre produkter i smukt moderne design så er det NU du skal besøge Bitzshop.dk – nogle af de mest populære tallerkener er nemlig allerede udsolgt!