Barfodet Rabatkode ⇒ 5%, 10%, 15%, 20%, 30% Rabat

5%, 10%, 15%, 20%, 25%, 30% rabat hos Barfodet

https://www.partner-ads.com/dk/klikbanner.php?partnerid=22283&bannerid=24531

Der findes desværre ingen rabatkoder fra Barfodet denne måned. Besøg Barfodets startside for at finde andre rabatter og kampagner. Tilmeld dig Barfodets nyhedsbrev og får de gode rabatter og tilbud direkte i din indbakke.

Savner du også at gå barfodet i græsset og føle den energi der strømmer fra jorden? Hjemmesiden barfodet.dk hjælper dig med at genoprette forbindelsen til de elektroner fra jorden som vi moderne mennesker ikke længere får i vores travle hverdag. Det er heldigvis let at få jordforbindelsen tilbage med produkterne fra Earthing, så gør dig selv en tjeneste og giv dig selv eller en af dine kære den gode nattesøvn tilbage.

Har du brug for at forbedre din nattesøvn, reducere inflammation og begrænse de frie radikaler så kan produkterne fra Earthing hjælpe dig rigtigt godt på vej. De amerikanske kvalitetsprodukter med sølvtråd hjælper med at genoprette underskuddet af de elektroner vi går og mangler i vores moderne samfund. I tidligere tider, da vi stadigt gik i bare tæer en stor del af tiden, fik vi energi fra jorden. Men moderne fodtøj især med gummi forhindrer forbindelsen til jordoverfladen. Det kan du nu gøre noget ved og få den energi tilbage som du ellers ville få ved at gå en tur i bare tæer på en fugtig græsplane!

Earthing produkterne kan du bl.a. få som topmadrasser, pudebetræk, yogamåtter og som en fodmåtte du bruger når du f.eks. sidder foran computeren. Barfodet.dk fører en hel række af produkter så du kan finde netop det der passer bedst til dig og din hverdag. Barfodet.dk er eneimportør i Danmark af de kendte amerikanske produkter.

På hjemmesiden kan du også få den kendte Sopipa saltpibe der er kendt for at hjælpe mange patienter der har seriøse problemer med luftvejs sygdomme, astma, allergi og høfeber. Salten lindrer trangen til at hoste og behandling med salt til f.eks. KOL patienter er brugt og benyttet i årevis også i saltminer verden over. Saltpiben kan medbringes overalt og kræver ingen oplæring eller udstyr – det er et rent naturprodukt der kan gøre en verden til forskel i din hverdag.

Hvis du vil gøre noget godt for dig og dine kære så besøg www.barfodet.dk i dag!