Atelier Aarhus Rabatkode ⇒ 5%, 10%, 15%, 20%, 30% Rabat

5%, 10%, 15%, 20%, 25%, 30% rabat hos Atelier Aarhus

https://track.adtraction.com/t/t?a=1202511284&as=1232917635&t=2&tk=1

Der findes desværre ingen rabatkoder fra Atelier Aarhus denne måned. Besøg Atelier Aarhus startside for at finde andre rabatter og kampagner. Tilmeld dig Atelier Aarhus nyhedsbrev og får de gode rabatter og tilbud direkte i din indbakke.

Atelieraarhus.com er noget så usædvanligt som en webshop der gerne vil have dig til at bruge mere tid offline! Atelier Aarhus blev stiftet i 2015 med et ønske om skabe mere kvalitetstid i hverdagen. Tid er det dyrebareste vi har. Det er lige nøjagtigt dét budskab som kvalitetskalenderen fra Atelier Aarhus vil formidle.

Atelier Aarhus er stiftet af Mette og Emma med det formål at sige farvel til den digitale kalender på mobiltelefonen og gå analog med en virkelig lækker papir kalender. Og ikke en hvilken som helst kalender!

Her får du en smuk, lækker og gennemført 2019 kalender i hardback hvor der er sat en hel side af til hver dag. Her er hver dag plads til både tidsplaner, to-do lister og noter. Glem spiralkalenderen som alle andre har – her er det ikke bare en kalender du investerer i, men et livsstilsprodukt der oser af kvalitet og som du har lyst til at vise frem. At det samtidigt bliver en dagbog man får lyst til at gemme gør det kun bedre.

Materialet og designet er gennemført i alle detaljer og her er ikke ”bare” tale om en praktisk kalender. Selve udformningen gør at den er en daglig glæde at få fingrene i. Stofcoveret ældes smukt med tiden og får patina sammen med det sølvfarvede bogmærke der følger med.

Kalenderen fra Atelieraarhus.com er produceret efter de højeste bæredygtighedsprincipper og overholder kriterierne for både det nordiske Ecolabel og EU's Ecolabel. Det er med andre ord ikke bare et lækkert kvalitetsprodukt men også en bæredygtig kalender du får mellem hænderne!

Kalenderen for 2019 er klar i sensommeren 2018 og kalenderen i år var hurtigt udsolgt, så vi anbefaler at du bestiller så snart den er til salg i webshoppen hos www.atelieraarhus.com.